onsdag, maj 28, 2008

Gött!

Igår väntade en trevlig överraskning när jag loggade in på Helgon. Jakob, basisten från Blackshift, numera Auto da Fé hade lämnat ett gästboksinlägg med en myspacelänk. När jag väl hade surfat in på myspace tog det inte lång tid förrän jag upptäckte att där låg det minsann låtar som jag spelar på *skratt* För att läsa om inspelningen kan man surfa in här och Auto da Fés myspacesida hittas här.

5 kommentarer:

Kim sa...

Skitbra jobbat där! Bäst tycker jag om Vermin och Progression of Disorder, såhär efter ett par lyssningar. Bra röst också :) Är det din vän basisten som sjunger?

Ligger även detta band i träda, som Blackshift, eller är de aktiva nu med?

Metallbibliotekarien sa...

Japp, det är Jakob, plus att det kan vara hans sambo Marie uppblandat med growlet, men jag är inte säker. En del av det är ganska far out there, men bra även om jag såklart gillar thrashelementen mest. Vet inte om det är aktivt, jag var bara inlånad som sessions-trummis, men myspacesidan är helt ny, så relativt aktivt får man väl säga att det är. Sen om grabbarna fortfarande skriver musik det vet jag inte, men kan mycket väl tänka mig det :)

Shadows of the North sa...

Bra! Att en del är "ganska far out there" tyckte jag bara var positivt. Klart läsvärt att läsa kommentarerna i vänstermarginalen.

Du är ju riktigt duktig. Spelar du i något band nu? Om inte, tidsbrist? Eller vad? Hade varit kul att kunna spela trummor som du kan...

MetalMats sa...

Vår käre metallbibliotekarie är RIKTIGT duktig. Han kan dessutom, förutom trumset, spela de flesta slagverksinstrument. En riktig slagverkare med andra ord! :)

Metallbibliotekarien sa...

Shadows: Kul att du gillar det :) Spelar just nu endast i ett coverband, vilket är kul men på andra sidan världen från metal. Kul är det att kunna spela, fast en hel del slit med - har spelat i 25 år och hade förmodligen inte satt Auto da Fés grejer utan de åren *skratt*.

MetalMats: Tack som fan för de orden :)fast det var ett tag sedan jag gav mig på mallet-instrumenten så jag hade nog fått stryk om jag gett mig på dem idag *skratt*

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg