tisdag, april 15, 2008

Frånvaro

Nä, bloggen ligger inte nere - tro inte det! Just denna veckan är jag inte särskilt mycket framför datorn, men desto mer bakom trummorna - därav den internetella tystnaden.

8 kommentarer:

Kim sa...

Det där låter som om det är nåt spännande på gång! Törs vi bloggläsare hoppas på en rapport från batteristen så småningom?

Shadows of the North sa...

Finns det något smakprov att lyssna på någonstans?

Metallbibliotekarien sa...

*skratt* spelandet denna vecka är inte på något vis relaterat till metal (utom då sporadiskt användande av dubbel-pedal)så det kommer inte att bli en rapport liknande den från inspelningen i Örebro. Dessutom rör detta ingen inspelning utan föreställningar :)

Däremot, Shadows skulle det gå att fixa så du får höra det gamla bandet Blackshifts inspelade grejer via msn i fall du vill det.

Shadows of the North sa...

Vore ju jättekul!
Lägg till mig: plpitbulls(at)hotmail.com

Kim sa...

"Men hallå!" Jag är säker på att vi är fler som gärna vill höra... Jag har varit nyfiken på Blackshift ända sedan jag läste recensionen på Metalcentral :)

Du har ju en Myspace, finns det inte möjlighet att lägga upp där?

Metallbibliotekarien sa...

*skratt* tänkte inte på det Kim, men det var ju en tanke faktiskt :)

Metallbibliotekarien sa...

Nähä, tydligen måste man ha en artist/bandprofil för att kunna lägga upp låtar, fast jag ska kolla med de andra grabbarna om vi kan fixa en profil - få se vad de tycker :)

Kim sa...

Ja, gör det! Hälsa dem att ni är efterfrågade :)

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg