tisdag, januari 05, 2016

220 Volt och Neon Rose i Stockholm!

God fortsättning gott folk!


Året börjar mer eller mindre genialiskt med en dunderspelning i den Kungliga Hufvudstaden. Jag talar naturligtvis om 220 VOLT och NEON ROSE som spelar på Debaser Strand den 23/1. 220 Volt och jag firar 30 år ihop detta året och även om jag naturligtvis hoppas på att min första favoritlåt It's nice to be a king luftas på spelningen såp har jag oerhört svårt att tro att så blir fallet. Kom igen nu - surprise me. Sångaren Anders Engberg hoppade av för några månader sedan så höstens konserter fylldes av Robin Ericsson från fina DEGREED, och Mats Karlsson har berättat att det blir Robin även i Stockholm. Det ser jag fram emot.


Neon Rose då, det är en ny sättning, typ mark III, av detta underbara band som ska spela där originalgitarristen Piero Mengarelli står i framkanten som bandledare. Jag hade aldrig någonsin vågat vare sig tro eller hoppas att jag skulle få höra musiken från bandets tre klassiska skivor live så märk min förvåning när de blev presenterade till Sweden Rock Festival. En gris är som bekant ingen lada dock, varför jag måste se det första giget, Stockholm, först och de andra senare. Jag vågar egentligen inte ha förhoppningar på setlist eller annat, risken är att jag bara står som en fågelholk utan byxor när de äntrar scenen. Återigen - det fanns verkligen inte på kartan, och nu är det 18 dagar tills de händer.


2016 - du är välkommen och ännu mer så om du fortsätter med sådana här överraskningar! Rapport följer.


/Alex

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 24: Suffocation!

Gott folk! Jag fortsätter att tokpeppa inför Copenhell som är nästa vecka, med att köra en lista med SUFFOCATION som enda band. Det här ...

Populära inlägg