tisdag, maj 26, 2015

Metallbibliotekarien på Sweden Rock igen!

Som rubriken antyder kommer jag även i år att liverapportera från Sweden Rock Festival. Fjolårets rapportering rönte stor uppskattning, såpass att det till och med blev en liten intervju i Sveriges Radio P4 om varför ett bibliotek håller på med sånt här. Jag hoppas att det ska uppskattas i år igen.

Lördagen är dagen då jag är på plats, den svenska nationaldagen spenderas således med rock och pizzaslicar på en åker i Blekinge. Livet kunde onekligen vara sämre. ACE FREHLEY och EXTREME står för de personliga höjdpunkterna, och avslutande JUDAS PRIEST är alltid trevliga att avnjuta. Och bara inledningen på dagen, Kristianstads egna PORTRAIT, kommer att sätta ribban högt.

Ni hittar mitt rapporterande på följande kanaler:

Facebook: https://www.facebook.com/hbgbibliotek
Twitter: @tolvis
Instagram: @hbgbibliotek
Instagram (privat): alex_bergdahl
Tag för dagen: srf2015

Och - om uppkopplingen tillåter - här på bloggen såklart :) Så sitter ni bara där och jobbar över eller väntar på reprisen av Hem till gården så är det bara att koppla upp sig och vara lite med på Sveriges finaste festival!

Efter Sweden Rock Festival lämnar jag Helsingborgs bibliotek, flyttlasset går till Karlskrona och det blir för långt att pendla. Jag lämnar däremot inte bloggen eftersom den inte är lika geografiskt bunden, men det blir nog ett litet avbrott i skrivandet under en tid medan jag letar jobb och liknande. I vilket fall så har det varit fem fantastiska år i Helsingborg, tack för dem och vi ses framgent i Blekinge!

/Alex

1 kommentar:

Stones sa...

Vad trevligt med en rapport från Sweden Rock. Lycka till med flytten!

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 20: Musik till läsning

Gott folk! Det kanske inte kommer som en större överraskning att jag är en läsare. Sedan en herrans massa år så ligger min lästakt på unge...

Populära inlägg