onsdag, mars 19, 2014

Progressive Circus 26/4 - vinn biljett!

Lördagen den 26/4 är en unik dag i Helsingborgs konserthistoria - en progdag ska gå av stapeln med start kl. 15.00. Gänget på Salongen i Helsingborg har jobbat hårt för att få till vad som förhoppningsvis är den första i en rad årligen återkommande dagar i den progressiva rockens tecken. A.C.T. som precis släppt sin nya skiva "Circus Pandemonium" kommer, likaså LALLE LARSSONS ELECTRIC TRIO som har sin livepremiär denna dag. En föreläsning av DAN BORNEMARK angående hans jobb med arkivsläpp med GENTLE GIANT är en av mina höjdpunkter för dagen, Gentle Giant har jag dyrkat i många år så det ska bli roligt att höra vad Dan har att berätta.

Tillsammans med Salongen lottar vi på Metallbibliotekarierna dessutom ut en biljett. Allt den intresserade behöver göra är att rita sin finaste teckning på en My Little Pony och skicka in till "Upp Till Tretton med Ulf Elving, Radiohuset, Stockholm." Tänk på att bifoga målsmans underskrift.

Alternativt går det dock bra att skicka ett email till alexander.bergdahl@helsingborg.se, ange Progressive Circus som ämne och namn och emailadress i mailet. Sista dag för inskickning är kl. 12.00 onsdag den 26/3, vinnaren kontaktas av mig.

Mer info och länk till biljetter: Salongen, evenemanget på Facebook

Jag hoppas detta blir en succé, jag har själv inte sett A.C.T. sedan Sweden Rock 2003 så det blir ett kärt återseende!/Alex
Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 46: Notan, tack!

God afton! Idag är dagen då även jag börjar ta tag i detta med att göra ett årsbokslut av 2019. Herrejemine vad med bra skivor det har slä...

Populära inlägg