måndag, juli 15, 2013

Samma som innan fast nytt

Den uppmärksamme har noterat min frånvaro under några veckor, och sedermera dessutom möjligen sammankopplat detta med årstiden. Japp, jag har haft semester. Nu är det dock slut med sånt så bring on the höst!!

IRON MAIDEN i Malmö var en fin tillställning, det usla ljudet och den usla arenan till trots. Låtvalet och showen var vad jag längtat efter sedan jag var 12 år gammal då jag fick se "Maiden England" och genast blev betagen. Självfallet levererade Maiden, det gör de nästan alltid, men det var lite mer än så. En slags sista regression i jungfruns sällskap eftersom detta torde vara den sista Early Days-turnén, om de inte kör något på "No prayer for the dying", "Fear of the dark" och Blazeskivorna. Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt hoppas på just det sistnämnda, Bruce har redan bevisligen gjort bättre versioner av flera Blazelåtar än vad Blaze själv gjort. Tänk The aftermath eller The edge of darkness med Bruce...MUMMA!!!!!

Jag har åtagit mig att komponera fredagslistorna både denna och nästa vecka eftersom Martin har semester. Jag har inte kommit på något kul tema ännu så alla eventuella förslag tas gärna emot för beaktande.

Till sist, glöm inte bort att anmäla er om ni vill gå på Kissföredraget på Helsingborgs stadsbibliotek i höst. Jag kommer att tjata mer om det senare men man kan ju aldrig tjata för mycket. In och kika på http://biblioteksnv.se/web/arena/forfattarbesok.

Next time Gadget, next time!

/Alex

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 24: Suffocation!

Gott folk! Jag fortsätter att tokpeppa inför Copenhell som är nästa vecka, med att köra en lista med SUFFOCATION som enda band. Det här ...

Populära inlägg