måndag, juli 25, 2011

Slut på flamsandet

Hoj!

Nu får det räcka med ledighet - inte för att jag direkt tagit igen mig under mina semesterveckor från det betalande jobbet, men ändå.

Jösses, vilken fullständigt sjuk sommar det varit! Copenhell Festival, IRON MAIDEN, Big 4, och Getaway Festival - absurt många band, absurt mycket skrivet och fotat. Och naturligtvis en stollig mängd musik som har fyllt huvudet. Jag har aldrig upplevt en liknande sommar, och frågan är om man kommer få uppleva en liknande igen. Trevligaste arrangemanget? Getaway, som såg till att jag verkligen insåg hur fantastiskt kul det är att skriva om musik. Har man de förutsättningarna som erbjöds på Getaway så behöver man faktiskt inte mer än en öl per dag - skallen min var ändå i ett fantastiskt rus. Största överraskningen på festivalen var faktiskt GHOST. Jag har dömt ut bandet tidigare; nu kryper jag till det inverterade korset och slår fast att bandets konsert var bland det bästa jag upplevt i konsertväg. Pure and simple. Ah, ni får några härligt ambienta grynbilder på kalaset :-)




Ja, riktigt mysigt kusligt inne i Gasklockan som ni förstår. Att lokalen var fullständigt klockren (no pun intended) som konsertlokal bevisades gång efter annan under konserter av DESULTORY, MARDUK och SCAR SYMMETRY bland andra.

Att det nu är jag som bossar över bloggen med oinskränkt makt kommer, som Alex så klokt påpekade, innebära att det kommer bli lite mer slagsida åt rens. Inte för att all musik Alex lyssnar på är dålig, men vi snackar ju för helsefyr om två-takt! Så, nog dryftat om detta - Alex hoppas att du får en bra semester. Nu kör vi!

/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 15: Coffin of the Storms

För de som fortfarande ägnar den norska scenen någon uppmärksamhet inträffade nyligen en av årets större händelser: COFFIN STORMS släppte si...

Populära inlägg