tisdag, november 09, 2010

Årsbästalista 2010 - de nominerade plattorna, nr 1

2010 går mot sitt slut, och vilket sanslöst bra musikår det varit! Med den myckenhet lysande metal som har kommit i år kommer det såklart inte att bli lätt att sammanställa årsbästalistan - men det är ju ett lyxproblem i kubik i sanning. I en serie inlägg kommer jag delge er vilka skivor som kan komma ifråga för placeringar på denna illustra lista - den fullständiga listan med exakta placeringar kommer i ett senare skede.

Nominerad: "Quantum Catastrophe" - BRAIN DRILL

Detta är med lätthet den mest tekniskt extrema plattan av de nominerade - teknisk brutal death metal är ju verkligen inte allas kopp te - för min egen del är detta ren mumma! Ju äldre jag blir desto mer drar mitt musiklyssnade åt musik av det här slaget - och att det behövs en inlärningskurva för metal av det här slaget är väl i det närmaste självklart. Detta är så långt bort från den metal jag började lyssna på under 1980-talet man kan komma, och är musik som delar upp folk i grupperna älskar eller hatar.



/Martin

2 kommentarer:

Kim sa...

Å, det blir kul att följa dessa inlägg. Och kanske få fler tips till egna listan... Inte för att det behövs, håller med om att det kommit otroligt mycket bra musik detta år!

Chief Rebel Angel sa...

Jamen - sicken vansinnigt bra idé!
Den där listan ska jag hålla koll på. Samtidigt som jag har ångest över min. Stånk...

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 15: Coffin of the Storms

För de som fortfarande ägnar den norska scenen någon uppmärksamhet inträffade nyligen en av årets större händelser: COFFIN STORMS släppte si...

Populära inlägg