fredag, juli 30, 2010

Sista fredagslistan för sommaren

Idag är sista arbetsdagen innan jag pyser på semester - detta betyder att bloggandet kommer att ligga i träda under förutsättning att inget exeptionellt inträffar. Nya texter av mig kommer dock även under augusti att finnas på både WeRock och Metal Covenant.

Med tanke på sommaruppehållet här på bloggen så får ni idag inte bara en lista utan två. Fredagslistan är rejält lång - drygt 170 låtar - och en hel massa genrer har lyssnats på under den gångna veckan. Extremerna återfinns i ANAAL NATHRAKH, bandet vars musik har beskrivits som soundtracket till undergången, och ultrasvängiga CLUTCH. Mellan dessa hittar ni band som GRAND MAGUS, NASUM, FAITH NO MORE, SOILWORK och MEGADETH för att nämna några.

Dessutom får ni en lista som för ovanlighetens skull innehåller något mer lättlyssnad musik - i ett stadium av synnerligen stor tristess ställde jag in Spotifys radiofunktion på Heavy Metal och 80s - och dra på trissor om inte humöret svängde uppåt i takt som artister som Yngwie Malmsteen, ACCEPT, TNT, TWISTED SISTER, DANZIG, VAN HALEN och SLAYER avverkades i går kväll.

Ha ett skönt slut på sommaren!

1 kommentar:

Chief Rebel Angel sa...

Trevlig semester, unge man!

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg