onsdag, januari 13, 2010

Bonecrusher Fest

Yours truly bevistade det knäckande hårda turnépaketet Bonecrusher Fest i måndags på Malmös KB. Bland andra FACELESS, THE BLACK DAHLIA MURDER och CARNIFEX gjorde mos av öronen under en till stora delar mycket bra kväll. Hela recensionen kan läsas här.

2 kommentarer:

Mattias sa...

Verkar som man inte kan komma till Werock, nåja då skriver jag här istället så jag undrar vad du tyckte om det tyska bandet Obscura?

Själv så tyckte jag de gjorde en skitbra spelning detsamma som The Black Dahlia Murder och The Faceless fast jag inte hörde så mycket i början med blev bättre senare.

Carniflex överraskade mig positivt detsamma som Ingested.

3 Inches Of Blood tyckte jag gjorde en usel spelning, visst jag gillar Judas Priest och hans skrik ibland men han sångare i 3IOB försökte så tyckte jag bara det lät förjävligt men det var bara min åskit.

Necrophobic tyckte jag inte var bra och såg inte mycket av dem eftersom jag skulle dit där Obscura var för att få autografer vilket jag fick på den planschen och skivan jag köpte med dem så jag blev skitnöjd med det. :)

Förutom Obscuras skiva och plansch köpte jag också två The Black Dahlia Murder men jag tyckte som dig att det var en härlig kväll.

Metallbibliotekarien sa...

Mattias: nu ligger Werock uppe igen :) OBSCURA gjorde ett helt ok jobb, men jag tror att jag var alltför tagen av THE FACELESS konsert för att det lyfte liksom inte till 100 % för mig :) Black Dahlia gjorde riktigt bra ifrån sig tycker jag! Ett jävla ös i publiken också :) Necrophobic var ett riktigt lågvattenmärke - trista låtar framför allt... men i det stora hela en riktigt trevlig kväll :)

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg