tisdag, juni 02, 2009

SRF Prequel II

Daniel Josefsson, som annars driver förträffliga I Förbund Med Omoralen, har precis som vanligt kickat igång Aftonbladets Sweden Rock Festival-blogg. Väldigt kul läsning, oftast, även om det senaste inlägget om vädret ser mindre upplyftande ut.

Kyla är en sak, det ryktas om max 15 grader under festivalen, men ska det dessutom regna så kräver det ju en del andra förberedelser - det kan ju vara idé att ta med sig regnstället, även i fall det bär emot.

Lite andra uppdateringar: Intervjun med IN FLAMES trummis Daniel Svensson kommer inte att bli av - däremot kommer jag uppsöka den allmänna presskonferensen som bandet håller på festivalen. Werock-kollega Mats verkar däremot ha haft mer tur - med stor sannolikhet kommer han att intervjua Blaze Bayley (ex-WOLFSBANE, ex-IRON MAIDEN).

Och ja, det riktigt kliar i kroppen, för att nu vill jag komma iväg till Norje Boke alldeles oavsett om det är bra eller dåligt väder.

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg