onsdag, oktober 22, 2008

Guns?

Läser Martin Söderströms artikel på Aftonbladet.se om nya Guns 'n' Roses-singeln, "Chinese Democracy" från skivan med samma namn med en känsla av vi tycker likadant.

14 år och 74 miljoner (enligt Billboard) nerplöjt i en platta som har dröjt så länge med sin release att man slutat bry sig om den kommer eller inte. Personligen tror jag inget band, utom då möjligtvis CYNIC, kan vänta så länge som Axl Rose med kompband med att släppa en skiva och fortfarande kännas relevant. Låt vara att det GUNS 'N' ROSES vars namn kommer att stå på skivkonvolutet i allra högsta grad inte är det banditgäng med kriminell begåvning som släppte Appetite For Destruction och Use Your Illusion-plattorna, men 14 fucking år ska det inte behöva ta att göra färdigt en platta, med undantag för om man hamnar i koma.

Att singeln dessutom verkar suga rätt ordentligt gör att man känner stark sympati för de fanatiska fans som har väntat på plattan (om nu bandet har några kvar det vill säga).

1 kommentar:

Ss sa...

Tja fanatiker vete fan... Bara fan räcker.

Vilka sluskrockplattor när det begav sig.
GnR a la 2008 är dock -liksom velvet revolver - en inavlad, sorglig avart som jag inte vill kännas vid.

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg