tisdag, september 18, 2007

Hatesphere ställer in Dimmu-turnén

Enligt Blabbermouth kickas Hatesphere's sångare med omedelbar verkan vilket leder till att bandet ställer in sin medverkan på Dimmu Borgirs turné i höst. Tur att man hann se bandet i Helsingborg, men ändå lite trist eftersom jag tyckte att Jacob Bredahl stod för en gedigen sånginsats på Hatespheres senaste släpp Serpent smiles and killer eyes.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket synd men kickades han? Trodde det var ett gemensamt beslut bandet tagit? Hursom, jag som kom in i bandet nyligen och verkligen gillade hans röst kommer sakna det. Hoppas de hittar någon värdig! Fan, alla medlemmar har tydligen hoppat av. Återstår det någon originalmedlem överhuvudtaget?

Metallbibliotekarien sa...

Kickas eller sluta på gemensam grund - borta är han i alla fall :( Gitarristen Pepe är den ende originalmedlemmen som är kvar faktiskt.

Anonym sa...

Hej igen,

hörde av Tomasz att du försökt få tag på mig, tror jag iaf. Jag skrev ju en kommentar att jag hoppas du kunde kontakta mig. Men jag har inte sett nåt mail från dig, det måste ha försvunnit i mailhögen isf :-)

Hur som helst, undrar bara lite försynt om du skulle vara sugen på att skriva lite för oss på werock? Så hör av dig till mig igen på fredrik@werock.se så kan vi snacka vidare :-)

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg