tisdag, mars 28, 2017

Martins tekniska tisdagstips, vecka 13: Defeated Sanity

Gott folk!

Idag tar vi oss an ett band som lirar riktigt snårig musik - det tror jag att ni förstår bara genom att titta på loggan till vänster!

DEFEATED SANITY kommer från Berlin och har sedan starten 1994 verkligen utvecklat sin tekniska dödsmetall till vansinnigt hög nivå. Jag snöade in på bandet i höjd med att "Chapters Of Repugnance" kom ut 2010, för att falla fullständigt när "Passages Of Deformity" kom ut för 4 år sedan.

Just på denna skiva börjar bandet ströva lite utanför den fora som bandet tillhör, och börjar mer utmana både sig själva men också oss lyssnare med andra inslag än den traditionella tekniska dödsmetallens. Och de gör det så bra och smart att folk inom scenen går fullständigt kokobananas. Så även jag som delar ut en betygsåtta i min recension på WeRock. Dessutom sätter jag skivan på plats 4 på min personliga årsbästalista för 2013, så att detta är en groteskt bra och jämn skiva det behöver ni inte tvivla på!

/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2019, vecka 16: Glad påsk!

Gott folk! Jag vet inte vilket förhållande ni har till påsken, men för egen del så är den en källa till trevnad och umgänge med familj...

Populära inlägg