torsdag, september 05, 2013

Fiskdags

Nu skulle nya plattan med FISH, "A feast of consequences", varit på gång för de av oss som förbeställt det stora monstret med bok och allt. Tyvärr har den blivit försenad några veckor. Detta överlever vi såklart, men för att inte snuva alla de som varit med på hela resan helt så fick vi alla varsin länk igår kväll där vi kan ladda ner flac-versionen av skivan så att vi åtminstone får höra musiken.

I tell you this. Fish har skapat ett mästerverk. Kanske blir det hans sista skiva, kanske inte, oavsett vilket så är skivan ett monument över en artist vars karriär skulle överskuggat alla andras om bara stjärnorna lyst lite klarare. Tyvärr gjorde de inte det, men vi är ändå många som vandrat längs den taffligt upplysta stigen i många år. Nu blev den plötsligt helt klar./Alex

1 kommentar:

Jarno sa...

Jag gjorde min förhandsbeställning för att få tag på Mark Wilkinsons bok som medföljde.

Jag gillade "13th star" ett tag. Det fanns några bra låtar på den och jag älskade den när den kom, men så helt plötsligt så var det inte alls så bra längre.

Jag hade hoppats på att Fish skulle släppa en bättre skiva denna gången. Jag har bara hunnit lyssna på den lite sporadiskt än så länge och hoppas att hinna med ett längre pass ikväll.

Men initialt, nej, detta håller verkligen inte. Trots det skall jag se honom i Göteborg.

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 16: Nu och då

Gott folk! Idag tänkte jag att vi skulle sätta vissa bands utveckling under lupp. Jag fick idén när jag helt slumpmässigt fick reda på att...

Populära inlägg