torsdag, maj 02, 2013

Nyheter på WeRock

Tjo!

Igår var det ju förste maj och i sedvanlig ordning lade jag upp ett antal recensioner på WeRock. För ovanlighetens skull står jag inte för en enda av dem.

Sitens powermetalexpert Mats Manhammar är tillbaka efter lång frånvaro. Även för oss som inte gillar denna subgenre är det kul att läsa Mats synnerligen välskrivna och insatta recensioner. Denna gång har han tagit sig an AVANTASIAs, ett av Mats favoritband för övrigt, "The Mystery Of Time" som får ett högt betyg. Trots att öppningslåten tydligen inte är något vidare. Mats har också recenserat GLOYRHAMMERs "Tales From The Kingdom Of Fife". Tydligen är det bandet så bra att Mats tycker att det är dags att lägga ner ALESTORM så att Christopher Bowes kan satsa fullt ut på GLORYHAMMER, haha!

Robert har recenserat KADAVARs nya alster "Abra Kadavar".  Kolla in de skäggen.

Robert har även tagit sig an VOLBEATs senaste alster. I skäggtävlan piskar en medlem i KADAVAR hela VOLBEAT utan problem, haha!

Janne Sandstén har recenserat COLOSSUS "Wake" som tydligen ska vara något i hästväg om man gillar tung och långsam musik.

/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 16: Nu och då

Gott folk! Idag tänkte jag att vi skulle sätta vissa bands utveckling under lupp. Jag fick idén när jag helt slumpmässigt fick reda på att...

Populära inlägg