måndag, mars 29, 2010

Nytt på biblioteket

Ber om ursäkt för att det har varit sådan stiltje på bloggen på sistone - har haft sjukligt mycket att göra på jobbet att bloggeriet har halkat efter - men bättring utlovas!

Har dessbättre hunnit köpa in lite ny musik till biblioteket - utmärkta THE PROJECT HATE har äntligen köpts in i form av "The Lustrate Process". För er som inte känner till detta rent ypperliga band kan berättas att det drivs med fast hand av legenden Lord K. Philipson som även huserar i lika ypperliga TORTURE DIVISION samt driver siten Global Domination och rent för jävla läsvärda bloggen Vår Vrede Skall Regna Ner Från Skyn. "The Lustrate Process" bjuder på kvalitetsdöds och bara gästlistan gör att det vattnas i munnen - Martin Van Drunen, Johan Hegg och L. G. Petrov gästar plattan.

Konceptmetal från mellanöstern med bandmedlemmar från både Israel och Palestina. Inte riktigt min kopp te hela vägen, men gillar man pompös musik skapad av folk som inte är rädda att ta i så de spyr bör man kolla in ORPHANED LANDs "The Neverending Way of ORwarriOR.DARK TRANQUILLITY behöver väl inte så mycket introduktion. Personligen tycker jag att bandet har gjort bättre skivor än "We Are The Void", men då bandet har en rätt hög lägstanivå bjuds det ändå på några riktigt bra låtar från Stanne & Co.

Metalcore står inte högt i kurs hos mig med undantag från två band, AUGUST BURNS RED och tyska CALIBAN som bitvis blästrar på så att gomseglet sätts i dallring.

Vill man lyssna på hur grejerna låter rekommenderas länken här.

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2018, vecka 26: Vinnie Paul

Gott folk! Jag gissar att ni, likt väldigt många andra, har uppmärksammat att PANTERAs legendariske trummis Vinnie Paul är död. Jag blev...

Populära inlägg