måndag, oktober 26, 2015

Scorpions nyutgåvor rockar!

I november släpps en hel hög med SCORPIONS-nyutgåvor, det är bandets samtliga klassiska skivor från "Taken By Force" till och med "Savage Amusement" som fått nya booklets, massor av skojiga extraspår och inte minst en hög med dvd's tillagda i förpackningarna. Vi får äntligen "World wide live" på dvd som bonus till skivan, vi får konserten från Tokyo 1979 som bonus till "Lovedrive", Dortmund 1983 inklusive två ovisade spår som bonus till "Blackout" och slutligen dokumentären "To russia with love and other Savage Amusements" som bonus på just "Savage Amusement". De andra skivorna får "bara" ljudbonusar i form av konserter och demos. De fyra med dvd's kommer till och med en infernalisk cd-motsträvare som jag att köpa, så kan jag slänga de hembrända versionerna.

Jag hoppas även att detta betyder att alla dessa skivor nu äntligen gör en long overdue premiär på spotify. Alltför länge har jag inte kunnat lyssna på "World Wide Live" precis när jag vill. Och så vill jag inte ha det.

Fan vad bra de var en gång i tiden. De låter väl förvisso ok idag också, på samma sätt som de andra gamlingarna, men när det var for real så var det fanimej FOR REAL.



/Alex

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg