fredag, januari 10, 2014

Fredagslista / Fredagsskiva

I en strävan att hålla Martins fredagslistor vid liv kommer jag nog att mjäka till det med att köra en fredagsskiva istället, eftersom jag inte riktigt brinner för att hitta på tema varje vecka :) Denna vecka får ni njuta av NOVEMBER live de första sex låtarna kommer från det svenska radioprogrammet Midnight Hour inspelat i november (hehe) 1971. Resterande låtars ursprung vet jag dessvärre inte mer om, men musiken är lika bra för det.


Jag möttes av en glad nyhet imorse, SKINTRADE släpper en ny skiva i år och det bjuds på två frestande klipp HÄR (det står tre klipp på sidan men två är samma). Detta bådar oerhört gott och de MÅSTE ju bokas till Sweden Rock Festival i juni, allt annat vore ett kardinalfel.

Till slut, det verkar som att det ska komma en bok om anrika Olympen i Lund. Således går vi in i helgen med ett klipp från de tyska magnaterna, inspelat för strax över 31 år sedan.



/Alex

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg