torsdag, december 19, 2013

Metallbibliotekarierna presenterar stolt: Julfilmen (med konsertårsbästalistan (typ)) för 2013

Tänk att det närmar sig jul! Alex, en afficionado grand delux av julen, har laddat sedan länge. För min del är det nog så att jag har väntat på det verkligt stora jultecknet: vår sedvanliga, och mycket seriösa, summering av konsertåret. Och nu är det alltså dags: häromdagen konvergerade bloggens redaktion (sadly, utan Susanne) till Barn- och ungaavdelningens rekvisitaförråd här på stadsbiblioteket i Helsingborg för att under stort allvar spela in Filmen för i år. Nedan finner ni den film som blev resultatet.

Vi passar också på att önska er god jul och gott nytt år, för med undantag för en episk fredagslista nästa fredag den 27/12 så kommer det nog inte hinnas med så mycket mer bloggande i år. Vi tackar innerligen för att ni varit med oss 2013 och hoppas att ni vill vara med oss även 2014, ett år som redan nu ser ut att bli fullständigt häpnadsväckande episkt.

/Martin & Alex


2 kommentarer:

Kim sa...

Å, vilka nördar ni är, fantastiskt! Tack för den julhälsningen och ser fram emot nästa Konsertårsbästalista, 2014 :-)
<3

Metallbibliotekarien sa...

Nerds are we indeed :)

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg