torsdag, maj 16, 2013

Nytt på WeRock

Godmorgon!

Uppade en drös nya recensioner på WeRock igår.

Jarno har tagit sig an ENTRAILS senaste alster "Raging Death". Han är inte helt övertygad om skivans förträfflighet om jag säger som så.Snyggt omslag i vilket fall.

Vår power metalexpert Mats Manhammar verkar ha fått upp ångan igen. En recension av THE STORYTELLERs "Dark Legacy" om vilken han skriver att "bandets fans kan utan problem köpa ”Dark Legacy”, men nytillkomna lyssnare rekommenderas att i första hand välja något av gruppens tidigare alster."

Fredrik Sandberg har satt tänderna i Sebastian Bachs (ja, han är tydligen fortfarande igång!) synnerligen lökigt betitlade DVD "Abachalypse Now". Skämskudde fram för den titeln får jag säga. 3 hela konserter återfinns tydligen på utgåvan. 

För egen del har jag baxat ändan ur vagnen och recenserar HEAVEN SHALL BURNs "Veto" där tyskarna har åstadkommit en riktigt bra skiva.

Jag har också satt tänderna i mäktigt orkestrerade "Omega Arcane" från SHADE EMPIRE. Det är inte en minimalistisk skiva från
finnarna om jag säger så, haha!

/Martin

Inga kommentarer:

Featured Post

Fredagslistan 2024, vecka 12: KRSNA-core

 År 1965 hoppade en gammal gubbe vid namn Prabhupada på båten i östra Indien och klev av densamma i New York. Där bodde han en sväng i en pa...

Populära inlägg